A Villa

Alapítványunk

Alapítványunk fő küldetése egy gyerekek számára létrehozott müvészeti tevékenységeket nyújtó közeg biztositása, amely testileg, lelkileg és érzelmileg fejleszti a növendékeit. Mindezt a zene, a ritmus, a sport, a friss levegő és a jókedv segitségével tesszük. Helyszínt biztosítunk aktív szabadidős kezdeményezéseknek, illetve rendezvényeknek egyaránt.

Fontosnak tartjuk családias környezetben biztosítani minden korosztálynak az összetartozás élményét, közös célok megvalósításának örömét. A kreatív és támogató közeg az önkifejezés és az önismeret fejlesztésével nagyban hozzájárul a gyerekek önbizalmának megerősítéséhez, ezzel segítve őket az élet minden területén.

Rendezvény helyszín

Üdvözöljük a Budapesti Hegyvidéken, a XII. kerületben, ahol az önkormányzat tulajdonában lévő Lívia-Villa új közösségi térként nyitja meg kapuit. A Költő utca 1/a szám alatt található épület egy gyönyörű ősfás kertben található, amely kiváló helyszínt biztosít nemcsak szabadtéri programok (születésnapi zsúr, céges majális, kézműves kirakodó vásár) számára, de e mellett két nagy fedett terasszal és két -egyenként 45 nm-es - teremmel is rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak csoportos foglalkozások és tanfolyamok, nyári táborok számára az év minden napján. Ha keresi a megfelelő helyszínt, hogy rendezvényt, találkozót, workshopot vagy bármilyen más közösségi programot szervezzen, akkor a Lívia-Villa tökéletes választás lehet. Örömmel mutatjuk meg a helyszínt, ragadja meg az új hegyvidéki helyszín adta lehetőséget, most még vannak szabad helyek a naptárban.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

+36 30 409 2400

programok@avillavar.hu

Kapcsolat

Balázs Márti

intézményvezető

+36 30 409 2400

programok@avillavar.hu

Megközelítés

Tömegközlekedéssel

Széll Kálmán térről vagy Déli pályaudvarról induló 21-es és 221-es buszokkal, leszállás Városkút megállónál. A 29-es, 91-es, 291-es és a 990-es buszok is a közelben járnak, érdemes ezekkel is próbálkozni.

A Városmajorból induló fogaskerekűvel a Városkút megállóig kell menni és ott leszállni, néhány métert visszafele menve megtalálható az épület bejárata.

Autóval

Istenhegyi úton a Béla Király út felé kell kanyarodni és ott a Városkútnál le is lehet parkolni, a parkolás ingyenes.

Impresszum

Cég neve: Inflectum Táncoktató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cég weboldala: avillavar.hu
villavar.hu
varavilla.hu
E-mail cím: programok@avillavar.hu & jelentkezes@avillavar.hu
Telefon: 06 30 409 2400
Tárhely szolgáltató: Digital Ocean
Web szolgáltató: marketing@mediaguide.hu
Alkalmazott CRM rendszer: hirlevelmanager.hu és ZOHO CRM
Cégjegyzékszám: 01-09-981150
Adószám: 2-3847787-1-43
D-U-N-S Szám: 401192871
Ügyvezető: Balázs Márta
Adtkezelő: Balázs Márta
Facebook oldal: https://www.facebook.com/a.villa.programokkal.var
Domainok: avillavar.hu
villavar.hu
varavilla.hu
Felelősség kizárása:
A honlap készítői és tulajdonosa minden tőle telhetőt elkövettek annak érdekében, hogy tiszteletben tartsák harmadik fél szerzői jogait. Ennek ellenére mi is tévedhetünk. Amennyiben a honlapon elhelyezett képi illusztrációkkal vagy tartalmakkal kapcsolatosan szerzői jogi aggodalmai vagy kifogása van, kérjük haladéktalan jelzését a marketing@mediaguide.hu e-mail címen és azonnal kivizsgáljuk.
A programok változhatnak, aktuális információkért kérjük hívja a +36 30 409 2400 számot
A honlapon felhasznált illusztrációk képek forrása: public domain és szabadon felhasználható stock fotók ill.fotó: © Media Guide Bt., fotó: © Inflectum Táncoktató és Szolgáltató Kft.